Idag inleds handeln i Pharmivas aktie och teckningsoption på Nasdaq First North Growth Market

Pharmiva AB (publ) (”Pharmiva” eller ”Bolaget”) meddelar att handeln i Bolagets aktie inleds idag under kortnamn ”PHARM” med ISIN SE0015530670. Teckningsoptionen av serie TO3 handlas under kortnamn ”PHARM TO3” med ISIN SE0015658885.

”Pharmiva har en tydlig ambition att bli ett globalt femtech-bolag med en bred portfölj av produkter som förbättrar kvinnors hälsa världen över. Noteringen på Nasdaq First North är en milstolpe i Pharmivas utveckling och ytterligare ett steg på vägen mot en bred kommersiell lansering av vår första produkt Vernivia, en recept- och antibiotikafri behandling av infektionen bakteriell vaginos. Infektionen drabbar en tredjedel av alla kvinnor i åldern 14-49 år men saknar trots det en ändamålsenlig behandling. Det är ett tydligt exempel på att det finns stor potential att både förbättra kvinnors hälsa och bygga framgångsrika bolag för de som hittar nya lösningar inom det här området. Vi välkomnar alla nya aktieägare som vill följa med oss på bolagets fortsatta utveckling”, säger Christina Östberg Lloyd, VD på Pharmiva.

Rådgivare och Certified Adviser
Partner Fondkommission har agerat rådgivare och emissionsinstitut i samband med emissionen och kommer även att agera Certified Adviser till Pharmiva.

För ytterligare information, kontakta:
Christina Östberg Lloyd, VD Pharmiva
Tel.: 070 638 89 22
Email: christina.lloyd@pharmiva.com

Om Pharmiva
Pharmiva utvecklar nya innovativa behandlingar för vaginal hälsa. Bolagets första patenterade och CE-märkta produkt Vernivia® är en vaginal mousse som inom kort lanseras som en behandling av bakteriell vaginos, en infektion som drabbar cirka en tredjedel av alla kvinnor globalt i åldern 14–49 år. Med Vernivia® får kvinnor för första gången en ändamålsenlig behandling som både läker ut infektionen och ger snabb symtomlindring utan att samtidigt orsaka de problematiska biverkningar som dagens antibiotikabehandlingar innebär för både individen och den global hälsan. Lanseringen av Vernivia® är första steget mot Pharmivas mål att bli ett globalt femtech-bolag med en bred portfölj inom vaginal hälsa. Pharmiva är noterat på Nasdaq First North Growth Market, för mer information besök www.pharmiva.com

Partner Fondkommission AB är bolagets Certified Adviser, (telefon 031-761 22 30, www.partnerfk.se).

Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Genom att klicka ’Godkänn cookies’ samtycker du till vårt användande av kak-filer (’cookies’). Läs mer