Pharmivas vd kommer att lämna sin position under första halvåret 2022

Pharmiva AB (publ) meddelar idag att bolagets vd, Christina Östberg Lloyd, kommer att lämna sin position för att gå vidare till en ledande befattning i ett globalt läkemedelsföretag. Hon kvarstår i sin nuvarande tjänst till dess att en efterträdare har utsetts, dock som längts till den 23 maj 2022.

Christina Östberg Lloyd har meddelat styrelsen att hon kommer att avsluta sin anställning som vd i bolaget senast den 23 maj 2022 för att tillträda en position i koncernledningen för ett globalt läkemedelsföretag. Styrelsen kommer omedelbart att inleda arbetet med rekryteringen av hennes efterträdare.

”Christina har gjort en fantastisk insats under en intensiv och framgångsrik fas i Pharmivas utveckling. Hon har lyft ämnet vaginal hälsa, lagt grunden för ett starkt varumärke och samtidigt ansvarat för lanseringen av vår första produkt, Vernivia. Vi är glada över att kunna dra nytta av hennes erfarenhet och kunnande under ytterligare en tid, till dess att en efterträdare finns på plats”, kommenterar Malte Zaunders, styrelseordförande, Pharmiva AB.

”Jag har verkligen uppskattat min tid på Pharmiva och kommer göra allt för att säkerställa en smidig stafettväxling till en ny vd. Med sin unika produkt för vaginal hälsa och ett mycket starkt team kommer bolaget att fortsätta skapa framgångar både i Sverige och internationellt”, säger Christina Östberg Lloyd, vd, Pharmiva AB.

Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Genom att klicka ’Godkänn cookies’ samtycker du till vårt användande av kak-filer (’cookies’). Läs mer